Автор Тема: Бизнес конференция Digital B2B Technologies 2018 в Пловдив  (Прочетена 97 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dimitar

  • Owner
  • Sr. Member
  • *****
  • Публикации: 425
  • Рейтинг: +0/-0
  • Пол: Мъж
  • Място: София


Digital4Plovdiv се завръща с пълна сила и сме готови да споделим новите си идеи с вас!

Какво предстои?

Очаквайте на 12 октомври 2018 година Конференция“Digital B2B Technologies 2018".

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на B2B индустрията. Ще имате възможността да обменяте опит и контакти с известни колеги от този бранш.

Продължаваме със следващото ни голямо издание: Конференция “Digital B2B Technologies 2018". В него участие ще вземат специалисти в сферата на B2B бизнеса, като ще научите полезни съвети и ще чуете най-добрите казуси и примери от реалната практика.

Какво да очаквате?

Над 60 лектори като: изпълнителният директор на SAP България, управителят на IDC България, изпълнителният директор на Cloud Face, ръководителят на отдел „Управление на риска“на Telelink, член на управителния съвет и изпълнителен директор към Next Consult, ръководителя на отдел „Корпораивни клиенти“на Auxionize, основателят на PaySera, управителят на Internet Media Group, TЕZ, основателят на Navigato, управител за България на MediaPost, изпълнителния директор на SIS Technology, директор Маркетинг и продажби към Horizon, арт директора на Pixar и много други известни лектори.

Освен това, Дигитална агенция SEOMAX като главен организатор на конференцията организира Нетуоркинг коктейл, където ви очаква делова атмосфера, нови контакти и приятни събеседници. Ще имате възможността да се запознаете отблизо с известни специалисти в сферата на дигиталния маркетинги да зададете своите въпроси лично.

Конференцията ще се проведе на 12 октомври в град Пловдив, в Международен панаир Пловдив, а гостите на събитието ще могат да чуят най-актуалните теми в лекции, които ще бъдат разпределени в 4 панела:

Панел 1: „Бранд, Идентичност, Реклама“

Панел2: „Структура, Процеси, Персонал“

Панел 3: „Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения“

Панел 4: Дискусионен панел: „Индустрия 4.0“

Част от темите ще бъдат:

Управление на онлайн репутацията/Online Reputation Management (ORM)/ Бранд журналистика. Ново явление или съчетание на три направления. Това, което трябва да знаете за новите правила за защита на личните данни. Keynote - BPM- Управление на бизнес процесите в B2B индустрията. Мобилните приложения в В2В индустрията – нова дигитална ,,мода“ или актуален инструмент за бизнеса. Евент мениджмънт. Работеща стратегия за изграждане на бранда в В2В индустрията.

Бизнесът е тук, а Вие?

За повече информация и записвания: https://b2b.digital4plovdiv.com/

30% Промокод за отстъпка зачитателите на Пловдив 24: 30MARICAD4P

Източник
https://www.marica.bg/biznes-konferenciq-digital-b2b-technologies-2018-v-plovdiv-Article-160074.html
« Последна редакция: Октомври 09, 2018, 06:20:44 pm by Dimitar »
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“